Aerobic

Pilates

Az órát bemelegítéssel kezdödik, utána pedig a hagyományos pilates és gerinctorna gyakorlatokkal folytatódik, melyek erősítik az egész testet, különösen a hát-, has- és farizmokat.

Az óra nyújtással fejeződik be.

A rendszeresen végzett pilates gyakorlatok segítenek megszüntetni a hát- és derékfájást, felfrissítik a testet és szellemet, hozzájárulnak a hatékony alakformáláshoz.

Szuper Body, Fitball - Kondi, Kondi - Erősítő, Zsírégető, Pilates, Stepp - Kondi

SUPER - BODY

Super Body

Zsírégetés - A tökéletes alak elérése érdekében az óra első harmadában a zsírégetés a cél, amelyet dinamikusabb, változatos gyakorlatok végzésével érünk el. Alakformálás - Az óra további szakaszában a test minden izmának alapos megmozgatása a feladat - alakformáló gyakorlatok segítségével.

Egyesítjük az alakformáló és zsírégető órák hatékonyságát. Természetesen kiemelve kezeljük a problémás zónákat, mint a has, comb, fenék és a gerinc fontos izmai.

Az óra nagy részét álló, dinamikus gyakorlatok teszik ki, majd az utolsó 15 percben végzünk fekvő erősítő gyakorlatokat.

Kezdőknek és haladóknak egyaránt ajánljuk.


Fittbal Kondi - alakformáló

Óriás labdával való testformálás - a labda rugózásából adódóan speciális alakformáló gyakorlatok mellett intenzív kardio-fitness edzést érhetünk el.

Gerinc és ízületkímélő (térd, boka). Előnyös túlsúlyos, ill. gerinc, izületi problémákkal rendelkező vendégeknek is. Ajánljuk mindazoknak, akik szeretik a hangulatos, játékos mozgásfajtát.

Az alakformáló órát színesebbé, érdekesebbé varázsoljuk.

FITTBALL


KONDI - ERŐSÍTŐ

Kondi – Erősítő

Kevésbé dinamikus szakaszok váltakozása minden testrészre kiterjedően, nagy ismétlésszámmal, különböző eszközök használatával (súlyzó, labda). Szökdelés- és koreográfiamentes.

Hatása: izomrostok közötti zsírégetés, melynek eredménye a szálkásítás és az izomtónusok kiemelése.

Ajánljuk pulzus emelkedés nélküli, kevésbé dinamikus órák kedvelőinek (kezdőknek és haladóknak egyaránt), akiknek célja az arányos testalkat elérése.

Alakformáló, Extra burning

Edzés Zsuzsival

Kedden és Szombaton
Zsuzsa Alakformáló, Extra burning

Alakformáló óra

A szép, tónusos testalkat kialakításához. Minden testrészre, különösen a kritikus zónákra (mint has, comb, popsi) célzottan kiterjedő, nagy ismétlésszámmal történő gyakorlatok sorozata, különböző eszközök használatával (súlyzó, szalag, fit-ball). Célja az izomrostok közötti zsírégetés, melynek eredménye az izomtónusok kiemelése. Kezdőknek és haladóknak, korhatár nélkül, mindenkinek ajánljuk.

Extra burning

Pörgős, ütemes zenére végzett erősítő és zsírégető óra. A nagyfokú kitartást igénylő edzés fejleszti a teljesítőképességet és növeli a fittségi szintet! Teljes alakformálás zsírégető tartományban kardió gyakorlatokkal, majd erősítő rész, ahol az óra során sokféle eszköz segíti a fejlődést, például súlyzó, gumiszalag, sztep-pad.

Ha egyszerre szeretne fogyni és erősödni, ez az órát válassza!