HÁZIREND

Golden Life Club Házirendje

A Házirend célja, hogy meghatározza a Golden Life Clubban tartózkodó személyek egymás közötti magatartását és azokat az alapvető szabályokat, melyek a kulturált szolgáltatói tevékenység magas színvonalon történő végzése érdekében elengedhetetlen.

Általános szabályok

1. A Golden Life Club területén TILOS:

  • a dohányzás és az alkohol fogyasztása;
  • az olyan tevékenység, amely a Golden Life Club szolgáltatási tevékenységen kívül esik, jogszabályba ütközik, illetve közerkölcsöt sért,
  • minden, másokat erős zajjal, szaggal vagy egyéb környezeti ártalommal járó zavaró tevékenység.

2. A club területén minden vendégre kötelező érvényű a rend és a tisztaság betartása, alapvető elvárás a másik vendég tiszteletben tartása, a kulturált viselkedés.

3. A Golden Life Club üzemeltetője nem vállal felelősséget a személyekben vagy anyagi értékekben keletkezett károkért amennyiben azok a Házirend be nem tartásából, illetve a vendégek felelőtlen magatartásából erednek. Nem vállal felelősséget továbbá az elveszett, eltulajdonított tárgyakért, ha azok nem az értékmegőrzőben voltak elhelyezve.

4. A szolgáltatásokat minden vendég saját felelősségére és kockázatára veszi igénybe.

5. A Golden Life Club sportszolgáltatásai és vendéglátó szolgáltatásai kizárólag a komplexum nyitvatartási idején belül vehető igénybe, (kivéve, ha az jogszabályt nem sért és üzemeltető előzetesen engedélyezte).

Hétfő – Péntek: 06.00 – 22.00

Szombat: 08.00-16.00

A Club szolgáltatásait igénybe vevő vendégek kötelesek a zárási időpontokra tekintettel a komplexumot időben elhagyni.

Speciális szabályok

6. A sportterek területére kizárólag a sportterületen végezhető sporttevékenységnek megfelelően alkalmas, tiszta sportfelszerelésben lehet belépni.

7. A sportszolgáltatások igénybevételekor a mobiltelefon használata mellőzendő.

8. A Golden Life Club teljes területén zárt sportcipő használata kötelező!

9. A Golden Life Club sportterületeire belépni csak az érvényesen megváltott napijeggyel vagy bérlettel lehet.

10. Az első alkalommal történő belépésnél minden vendégnek kötelező kitölteni a recepciónál rendszeresített jelentkezési adatlapot.

11. A sportszolgáltatást igénybevevő vendég részére az üzemeltető a ruhaváltáshoz az arra nemenként alkalmasan kialakított öltözőtérben egy öltözőszekrényt biztosít.

12. A vendég számára belépéskor átadott eszközöket (öltözőszekrény kulcs, törölköző, sportfelszerelések, stb.) köteles távozáskor a recepción hiánytalanul a recepciós kezébe leadni, aki ellenőrzi a vendég épületen belüli fogyasztását, annak kifizetését.

13. A sportszolgáltatások díjait a belépéskor előre kell megfizetni.

14. A 3, 5 illetve 10 alkalmas bérleteink felhasználására maximálisan a vásárlástól számított 3 hónap áll rendelkezésükre!

Öltöző, szauna előtér és szauna

15. Az öltöző- és zuhanytérben valamint a szauna előtérben papucs használata kötelező.

16. A szaunát napijeggyel/bérlettel 2 órán keresztül vehető igénybe.

17. A területeken és az öltözőszekrényben hagyott tárgyakért az üzemeltető semmilyen mértékben felelősséget nem vállal, a vendégek értéktárgyaikat a recepció mellett található értékmegőrzőben tudják elhelyezni.

18. A szaunát megfelelő öltözetben (fürdőruha és szauna törölköző) lehet igénybe venni.

19. A szaunában az illóolaj csak mértékkel, másokra tekintettel használható.

20. A szauna padokra papucsban tilos fellépni.

21. Távozás után a szekrényekben nem szabad szemetet hagyni.

22. A vizesblokkokban észrevett esetleges problémákat a mielőbbi kijavítás miatt jelezzék a recepción (dugulás, nagy szennyeződés)

Fitness terem

23. A fitness és aerobic terembe csak megfelelő, tiszta sportöltözetben (sportcipő, trikó, póló, top, sportnadrág) lehet belépni és edzeni. A papucsban, szandálban való edzés, illetve mezítláb történő edzés nem engedélyezett. Mindenféle utcai viseletű cipő használata tilos! A Golden Life Club területén dolgozó teremedzők, személyi edzők és vezetőknek jogukban áll felhívni az idelátogatók figyelmét, a megfelelő sportöltözet helyes használatára!

24. Az aerobic/csoportos órát 3 fő alatt nem áll módunkban megtartani.

25. Az edzőgépeket és eszközöket kizárólag rendeltelésüknek megfelelően a vendég alkatának és erőnlétének megfelelően saját felelősségére használhatja.

26. A gépek és eszközök használatát követően minden használó, a gépeket alaphelyzetének, megfelelően köteles hátrahagyni.

27. Az egyes eszközök használata során törölköző használata javasolt.

28. Az eszközök használatát a teremedzők segítik és ellenőrzik.

Minden kedves Vendégünknek kellemes kikapcsolódást és jó sportolást kívánunk!
Golden Life Club