Személyre szabott edzésterv

Nagy Erzsébet Betti

személyi edző

+36 30 514 7040


A felkészült edző nemcsak a fitt, egészséges és fiatal embereknek tud edzést tartani, hanem azoknak is, akik valamilyen betegségben szenvednek - a megfelelő orvosi segítség és konzultáció mellett.
Szükség van empátiára, kreativitásra, és nagyfokú szakmai ismeretre.
Betti bemutatkozása

A felkészült edző nemcsak a fitt, egészséges és fiatal embereknek tud edzést tartani, hanem azoknak is, akik valamilyen betegségben szenvednek - a megfelelő orvosi segítség és konzultáció mellett. Sokan ugyanis csak akkor próbálnak változtatni életmódjukon, ha már megtörtént a baj, cukorbetegség, testtartási probléma alakult ki, vagy az évek során felgyűlt pluszkilók okoznak egészségügyi gondokat.

Ilyenkor sokan vesznek egy fitneszbérletet, eszeveszett módon próbálnak lefogyni és edzeni. A helytelen edzés viszont sérüléshez vezethet, a leadott kilók hamar visszajönnek és a próbálkozó a maradék motivációit is elveszítheti. Van, aki ilyen sikertelenségek után keres személyi edzőt.

A célok megvalósításához szakedzőre van szükség, aki tisztában van az edzéselmélettel, edzésmódszerekkel, megfelelő sportélettani, táplálkozás-élettani ismeretekkel rendelkezik.

Képes az egyéni kondicionális szintnek, életkornak, nemnek megfelelő gyakorlatokat összeállítani, fokozni a teljesítményt és segítséget tud nyújtani az edzés során.

Szükség van empátiára, kreativitásra, és nagyfokú szakmai ismeretre. Egy jó személyi edző segít abban, hogy az egész életminőségünk megváltozzon!


Mikor lehet szükséged személyi edzőre?