Személyre szabott edzésterv

Nagy Erzsébet Betti

személyi edző

+36 30 514 7040


A felkészült edző nemcsak a fitt, egészséges és fiatal embereknek tud edzést tartani, hanem azoknak is, akik valamilyen betegségben szenvednek - a megfelelő orvosi segítség és konzultáció mellett.
Szükség van empátiára, kreativitásra, és nagyfokú szakmai ismeretre.
Betti bemutatkozása

A felkészült edző nemcsak a fitt, egészséges és fiatal embereknek tud edzést tartani, hanem azoknak is, akik valamilyen betegségben szenvednek - a megfelelő orvosi segítség és konzultáció mellett. Sokan ugyanis csak akkor próbálnak változtatni életmódjukon, ha már megtörtént a baj, cukorbetegség, testtartási probléma alakult ki, vagy az évek során felgyűlt pluszkilók okoznak egészségügyi gondokat.

Ilyenkor sokan vesznek egy fitneszbérletet, eszeveszett módon próbálnak lefogyni és edzeni. A helytelen edzés viszont sérüléshez vezethet, a leadott kilók hamar visszajönnek és a próbálkozó a maradék motivációit is elveszítheti. Van, aki ilyen sikertelenségek után keres személyi edzőt.

A célok megvalósításához szakedzőre van szükség, aki tisztában van az edzéselmélettel, edzésmódszerekkel, megfelelő sportélettani, táplálkozás-élettani ismeretekkel rendelkezik.

Képes az egyéni kondicionális szintnek, életkornak, nemnek megfelelő gyakorlatokat összeállítani, fokozni a teljesítményt és segítséget tud nyújtani az edzés során.

Szükség van empátiára, kreativitásra, és nagyfokú szakmai ismeretre. Egy jó személyi edző segít abban, hogy az egész életminőségünk megváltozzon!

Pomázi Attila

erőnléti edző és egészségfejlesztő szakember

+36 20 317 17 92


Nagyon szeretek az emberekkel foglalkozni, és segíteni mindenkinek, a céljai elérésében, fontosnak tartom rendszeres testmozgást az egészség érdekében.
Szeretnél közösen edzeni, fejlődni, és megvalósítani mindent?
Attila bemutatkozása

Sziasztok, Kedves Vendégek!

…Ott és akkor abban a pillanatban kezdődött minden közel 20 éve, amikor először Atlétaként Sportpályára léptem, és sikereket értem el, ott fogalmazódott meg bennem a sport iránti örök szenvedélyem és szeretettem .... később erőemeléssel foglalkoztam országos szinten, majd egyre erősödött az érzés, hogy edző leszek…

A gyakorlati tapasztalataimon kívül az elméletre is koncentráltam Edző- Egészségfejlesztő szakember lettem. Napjainkban versenyszerűen kerékpározom, Európa legnehezebb hegyeit hódítom.

Nagyon szeretek az emberekkel foglalkozni, és segíteni mindenkinek, a céljai elérésében, fontosnak tartom a rendszeres testmozgást az egészség érdekében. Ha szeretnél közösen edzeni, fejlődni, és megvalósítani mindent akkor hívj nyugodtan.

Micskó Sándor

box edző

+36 70 249 1179


Egy edzés jobbá teszi a napodat,sok edzés jobbá teszi az életedet!

Sanyi bemutatkozása

Várok mindenkit box edzéseimre és erősítő edzéseimre: kortól, nemtől függetlenül, legyen a célod akár a versenyzés amatőr ökölvívásban, akár profi boxban, akár fogyni vagy erősödni szeretnél, akár meg szeretnéd tanulni a box alapjait önvédelmi szándékkal, én mindenben a segítségedre leszek! Eredményeim: 3X MAGYAR BAJNOK, 1X WBF NEMZETKÖZI BAJNOK, 1X KIS VILÁGBAJNOK.

Komlósi Andrea

személyi edző

+36 30 516 30 75


Tíz éve tartok változatos stílusú csoportos és egyéni foglalkozásokat, többek között kick-box aerobicot, pilatest, modern táncot, ennek megfelelően fontosnak tartom a változatos, egész testet igénybe vevő gyakorlatokat.
A hit azt jelenti, hogy az ember elhiszi azt, amit még nem lát -
Andrea bemutatkozása

Mottó: „A hit azt jelenti, hogy az ember elhiszi azt, amit még nem lát – ennek a hitnek pedig az a jutalma, hogy látni fogja, amiben hisz.”

Tíz éve tartok változatos stílusú csoportos és egyéni foglalkozásokat, többek között kick-box aerobicot, pilatest, modern táncot, ennek megfelelően fontosnak tartom a változatos, egész testet igénybe vevő gyakorlatokat, a gerinc- és ízületkímélő mozgást és a nyújtást személyi edzéseimen is.

Óráimon gépekkel és kézi súlyzókkal dolgozunk, de szerepet kapnak a saját testsúllyal végzett gyakorlatok is. Az edzésterveket, gyakorlatsorokat az egyéni igényeknek, képességeknek megfelelően állítom össze, szem előtt tartva a kitűzött célokat és az egészséges izomegyensúlyt.

Edzéseimet legfőképpen azoknak ajánlom:

  • akik úgy érzik, hogy keveset mozognak
  • akik elégedetlenek az alakjukkal
  • akik szeretnék fejleszteni az állóképességüket, erőnlétüket
  • akik kidolgozott izomzatot szeretnének

Mikor lehet szükséged személyi edzőre?