Apartmanház - Egészségcentrum és Wellness - Nagyberény

“Nyugdíjas éveinek legnagyobb értéke az idő.
Töltse szellemileg és fizikailag aktívan mindennapjait, szállodai színvonalat nyújtó gondoskodás mellett, biztonságos, nyugalmas környezetben”

Foglalja le lakását, élvezze az élethosszig tartó kényelmi szolgáltatásokat, hangulatos,  nyugodt, biztonságos környezetben.

A 22 hektáron elhelyezkedő komplexum , ahol több épületegység fogja közre a  gyönyörű ősfás parkot, panoráma biztosítja az itt élők kellemes kikapcsolódási lehetőségeit.

A páratlan környezetben elérhető kültéri relaxációs és sportolási alkalmatosságok , mint teniszpálya, mini-golfpálya , szabadtéri sakk , kültéri fittness és yoga-terasz áll rendelkezésre.

Biztosítsa jövőjét, töltse gondtalanul nyugdíjas éveit.

112 db egyenként 26-48 m2 közötti apartman közül választhat igényei szerint.

Válasszon minőségi alapanyagokból készült lakótereink közül.  Az Apartmantípusok leírása mellett megtalálja a felszereltséget , de akár ízlésének megfelelően saját bútoraival is kialakíthatja , berendezheti otthonát.

Biztosítjuk az akadálymentes kényelmet, nyugdíjas korosztálynak kialakított épületrészlegünkben élvezheti a meghitt családias hétköznapokat, rengeteg kiváló program és foglalkozás keretében egyaránt.

Az apartmanok energetikai besorolása A+ kategóriájú, minden egységben elektromos távirányítós redőny és hűtő-fűtő rendszer kerül beépítésre. Magas lakókomfortot biztosítunk beköltözőink számára ,  az épületekben lift szolgálja a lakók kényelmét.

Az nyugdíjasok részre az épületek alsó szintjein kialakításra kerülnek,  közösségi terek, kávézók, könyvtár, moziterem.

Minden beköltöző számára gépkocsi-parkolót biztosítunk.

APARTMANHÁZ

Tekintse meg havi csomagajánlatainkat

Az apartmanok  iránt már most a várakozásokon felüli, élénk érdeklődés mutatkozik –a legfőképpen a több évtizedes múltra visszatekintő minősített gyógyvíz és a kedvező prémium havi csomagok miatt.

Apartman A

29,12 m2

28. 900.000 Ft

Apartman B

31,55 m2

29. 900.000 Ft

Apartman C

32,83 m2

31. 500.000 Ft

Apartman D

34,80 m2

32. 600.000 Ft

Goldenlife csomagajánlatok